Gemensamma lokaler

Kvartersgården är knutpunkten i vår förening, där vi medlemmar har tillgång till lokaler för både nytta och nöje. Här kan vi tvätta våra kläder, slå klackarna i taket på vår traditions-
enliga kräftskiva, eller varför inte löka sig i bastun.

Känner man för en pratstund så är kvartersgården en bra plats att gå till. Här är nästan alltid liv och rörelse, vardag som helgdag. Här träffar man sina grannar och utbyter några ord när man tvättar eller hämtar gräsklipparen i redskapsboden. 

I kvartersgården finns också vicevärdskontoret, redskapsbod, bastu och en övernattnings-
lägenhet.
 

Föreningslokalen

Lokalen

I föreningslokalen kan du mot en avgift hyra den för möten eller fest. Här finns ett kök där allt du behöver till en fest eller kalas. 

I föreningslokalen finns det utrymme för ca 50 personer. Köket är fullt utrustat och det finns porslin för cirka 40 personer.

Lokalen kan nyttjas för en mängd olika aktiviteter som t. ex. bantarkurser, bridge, möten m.m. Tillgång till projektor och duk finns också.

Som medlem i föreningen kan du hyra kvarterslokalen för privat bruk, mot en avgift och bokas på ett schema i hallen i Kvartersgården.

Övernattningslägenhet

Vår övernattningslägenhet finns för dig i föreningen som får besök men inte har sovplats. Här finns en familjebädd med 3 sovplatser, toalett, dusch och vattenkokare. 

Lägenheten bokas i en kalender i hallen i Kvartersgården mot en avgift 150kr/dygn. 

Tvättstuga

washer machine

Vår tvättstuga innehåller 2 st Wascator tvättmaskiner, tork-tumlare, torkskåp, mangel och strykplats. Tvätta kan man göra veckans alla dagar, från 7.00 på morgonen till 23.00 på kvällen.

Dagen är uppdelad i fyra stycken tvättpass. Boka tvättstugan gör man på tvättlåstavlan i hallen i Kvartersgården.

Bastu

Vår bastu har plats för c:a 10 personer och har dusch, WC samt utrymme för avkoppling.

Bokning av bastun gör man i entrén i hallen i Kvartersgården på avsedd lista.